Meistä

Casa Deli

Casa Deli on vuonna 2013 perustettu suomalainen yritys, joka tuo maahan laadukkaita tuotteita kahviloihin, ravintoloihin ja päivittäistavarakauppoihin. Valikoimaan kuuluu niin paistettavia leipomotuotteita kuin myös käyttövalmiita konditoriatuotteita.

Tuotteemme ovat huolella valikoituja, suomalaiseen makuun sopivia leivonnaisia Espanjasta ja muualta Euroopasta. Herkulliset tuotteet tarjoavat uniikkeja, uudenlaisia makuelämyksiä suomalaisille kuluttajille.

Tuotteitamme myyvät pienet ja isommat kahvilat, huoltoasemat sekä kaupat. Toimitamme tuotteitamme myös yritysten tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Casa Deli tarjoaa herkulliset leivonnaiset ja konditoriatuotteet aina ystävällisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun siivittämänä. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, ja pystymme tarjoamaan palvelua niin suomeksi, englanniksi kuin espanjaksikin.

Haluatko laajentaa tarjontaa ja tarjota asiakkaillesi uudenlaisia makuelämyksiä? Ota yhteyttä! Tulemme mielellämme tutustumaan liiketoimintaanne, jotta osaamme tarjota oikeanlaisia tuotteita juuri teille.